zondag 7 oktober 2012

Andere vormen...

Na de opleving van 4 kaarten achter elkaar is het even stil geweest. Druk met werken, druk met de kinderen, druk met allerlei afspraken: je kent het wel !
Ondertussen nog een kaartje kunnen maken....
Het afdrukje had ik al een tijdje geleden ingekleurd; gewoon omdat kleuren zo ontspannend kan werken.
Een hele tijd geleden heb ik bij de Action een pakket gekocht om een fotoalbum te maken. Dit komt er niet van, maar het karton in leuke vormen kun je mooi gebruiken om een kaart van te maken. 
Het papier komt van een blok van de Lidl en de letters zijn stempels van Zeeman. De houten sterretjes kent iedereen intussen wel (Xenos) en het gekleurde jute vond ik laatst bij de Wibra... Een kaartje samengesteld van heel diverse spulletjes dus.
Ik vind hem zelf erg geslaagd en wil eigenlijk nog een wel kerstkaartje maken met deze vorm.
Kijken of ik nog ergens een gaatje kan vinden de komende tijd !
 
Fijne dag !
Esmeralda.

 

6 opmerkingen:

 1. hoi esmeralda
  zeker een erg leuk en lieve kaart in leuke vorm en zo zie je dat met weinig geld toch hele leuke/mooie dingen gemaakt kunnen worden:-))
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Esmeralda,

  ja dat gebeurt dan soms, dan je zo druk bent met allerlei andere dingen dat het knutselen er even bij in schiet (of het bloggen)
  Deze kaart is heel erg leuk! En jij vond dus een blok bij Liddl....ik laatst bij Aldi. Leuk dat jute. Ik moet toch binnenkort maar weer even een rondje stad doen, geloof ik.
  Dankjewel voor je leuke reactie bij mij: we zijn inderdaad erg blij en ook opgelucht dat Matthijs nu wat te doen heeft, ook al heeft het niet zoveel met zijn studie te maken.
  Groetjes en sterkte en succes met alle drukte,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem heel leuk.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is idd een prachtige vorm om een kaart van te maken! Ik vind hem zeer zeker geslaagd!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Esmeralda, nog zo'n mooi exemplaar zeg. Ik vind andere vormen dan vierkant altijd heel lastig, maar deze is wel heel goed gelukt.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen