dinsdag 9 oktober 2012

Voor een speciaal iemand...

Een lieve collega en vriendin van mij loopt al een hele tijd te twijfelen over haar toekomst. Ze werkt nu - net als ik - op kantoor in de zorg. Zij heeft hiervoor altijd in de zorg gewerkt en twijfelt nu - of eigenlijk al jaren - of ze terug wil de zorg in. De afgelopen twee weken heeft ze "stage" gelopen op een woonvoorziening. Ze was ontzettend enthousiast en moet nu de knoop gaan doorhakken !Om haar een hart onder de riem te steken heb ik een kaartje voor haar gemaakt. Ik vind het zoooo belangrijk dat je doet wat je hart je ingeeft !
Tuurlijk zou ik het niet leuk vinden als ze weggaat, maar ik gun haar het beste en als dat betekent dat ze ons gaat verlaten is dat zo....

Fijne dag !
Esmeralda.

6 opmerkingen:

 1. wat een leuk kaartje ! mooooi !
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi esmeralda
  nou als je collega deze leuke en mooie kaart ziet gaat ze nog twijfelen:-)) want ze moet wel ook haar collega's gaan missen!
  maar je kaart is zeker erg fleurig!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief gebaar en dan ook nog zo mooi uitgevoerd. Super gedaan.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Esmeralda!
  Super mooi gemaakt! En ook heel attent van je dat je er aan denkt om haar een hart onder de riem te steken, want ik weet hoe moeilijk het is om een leuke baan op te zeggen voor een andere baan die alleen nog maar erg leuk lijkt. Wat je hebt weet je en wat je krijgt nog niet. Hopelijk volgt ze echt haar hart en denkt ze niet: ik blijf, want ik heb zo'n leuke, lieve, attente, creatieve collega ;-))

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi hoor...
  Zowel het kaartje als de boodschap. Zeker jammer als we haar gaan missen, maar nog belangrijker... Doen wat bij je past.

  Groetjes Sandy

  PS geweldig dat blokjes papier op de achtergrond... Life happens

  BeantwoordenVerwijderen