donderdag 2 augustus 2012

65 jaar...

Onlangs werd mijn vader 65 jaar...
Door verschillende familieomstandigheden hebben we dit klein gevierd, maar een kaartje mag natuurlijk niet ontbreken !

Ik vond het plaatje (wat een kleurplaat is) erg leuk. Hij is niet echt toepasselijk want mijn vader is nog heel actief en altijd in beweging. Bovendien houdt hij helemaal niet van katten !!! Maar in het kader van je wordt wat ouder vond ik hem wel weer toepasselijk !

Op dit moment hebben wij vakantie. We zijn nog niet weg geweest en dus rommelen we lekker de hele dag thuis en overal en nergens ! Ik ben druk bezig met de traktatie voor Gijs die zondag jarig is. Na de vakantie kan hij dan direct trakteren.... Hierbij een "sneak preview".... Uiteraard zal zal ik ook een foto plaatsen als het allemaal af is....Een fijne dag vandaag !

Groetjes,
Esmeralda.

4 opmerkingen:

 1. hoi esmeralda
  de kaart voor je vader is zeker om te lachen en vooral omdat ie zelf nog zo actief is:-)) en de traktatie daar ben ik reuze nieuwsgierig na want die kereltjes zien er lekker stoer uit!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart en prachtige kleuren. Ja, die 65+ers van tegenwoordig voldoen niet meer aan dit beeld.
  Dat bruin van de stof met die krulletjes en knopen.... erg leuk.

  Tot gauw. Groetjes Sandy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Esmeralda,

  wat een leuke kaart voor je vader. En soms moet je niet te precies zijn, hoor. Dat hij niet van katten houdt...ach, het plaatje is verder toch heel toepasselijk!
  En de traktatie voor Gijs belooft heel vrolijk te worden!
  Ben benieuwd wat het gaat worden!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Juist leuk toch, het plaatje wat totaal niet klopt met de werkelijkheid? Ben erg benieuwd wat je traktatie wordt, de gekleurde Dons zien er al superleuk uit!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen