donderdag 16 augustus 2012

Nu echt klaar....

De traktaties voor de juffen zijn ook gemaakt en nu is de traktatie dus echt klaar....
Voor de juffen heb ik in principe dezelfde "uitdeelzakjes" gemaakt. De inhoud is alleen wat anders (geurkaarsjes, badzeepjes en wat snoepjes) en ook het plaatje op de boven kant is wat anders...
Ik vind het zelf goed gelukt en ben benieuwd hoe de traktatie ontvangen wordt !Op de foto zie je een oranje kruis... Dit zit niet in het zakje hoor ! Ik had het zakje tegen de fototoestel tas gezet en die heeft aan de onderkant een oranje kruis... Beetje dom, maar ja.....

Fijne dag !

Groetjes,
Esmeralda.

3 opmerkingen:

 1. Leuk zeg, maarre... Hoeveel juffen heb je te trakteren. Kan wel zien dat ik een klein basisschooltje gewend was.Je hebt je vrije dagen goed besteed ;).

  Liefs Sandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Esmeralda,

  dat ziet er ontzettend leuk en lekker uit!! Wat een werk heb je verricht. Maar het is zo leuk om te doen!!
  En het geeft bij juffen toch altijd een speciaal gevoel als ouders moeite doen voor een traktatie. Een doos Merci, waar je er 1 uit mag pakken is ook wel lekker, maar eens iets anders valt dan meteen op. Dus dit zal vast en zeker in de smaak vallen.

  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een hoop werk heb je hier vast aan gehad! Ontzettend leuk en het zal vast bij de kinderen en de juffen in de smaak vallen :-)
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen