zaterdag 14 juli 2012

FEEST !!

Hallo allemaal !

Ik ben de laatste tijd niet zo produktief geweest.... De laatste weken van het schooljaar zijn altijd superdruk met allerlei extra - ontzettend leuke - activiteiten. In de eerste week van de vakantie kunnen de kinderen van de basisscholen in ons dorp deelnemen aan de VakantieBijbelWeek. Tijdens deze week (die eigenlijk drie dagen duurt) komen de kinderen bij elkaar en luisteren naar een verhaal, kijken naar sketches, zingen liedjes en.... knutselen iets moois naar aanleiding van het verhaal van die dag.
Ik zat in de voorbereidingsgroep van de knutsels. Dit betekent dat ik - samen met twee anderen - de knutsels "verzonnen" heb en het voorwerk hiervoor gedaan heb. Zo heb ik onder andere 50 schriften van A4-formaat "gekaft" met oude spijkerbroeken. Hiervan konden de kinderen een "herinneringsboekje" maken...

Uiteraard was de VBW een feest op zich, maar begin augustus is onze jongste jarig en zoals elk jaar heb ik weer een uitnodiging gemaakt voor zijn "grote mensen-feest" (zijn kinderfeestje volgt nog). Zie hieronder het resultaat..
Ik ben van plan om zijn traktatie ook op zo'n manier te maken, maar dan met een andere vulling ! Mocht deze klaar zijn, plaats ik uiteraard weer een foto....
Fijn weekend allemaal !

Groetjes,
Esmeralda.


4 opmerkingen:

 1. hoi esmeralda
  zo hier heb je veel werk aan maar wel geweldig vrolijk van kleur,vast van harte gefeliciteerd en vooral een heel leuk feest:-))
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Esmeralda, wow jij bent druk geweest zeg. Maar dit zijn wel altijd leuke dingen om mee bezig te zijn, als je dan ziet dat al die kinderen iets moois kunnen meenemen.
  De uitnodigingen voor het feest zien er ook erg leuk uit.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Esmeralda,

  wat een leuke uitnodigingen heb je gemaakt! Ziet er top uit, met die zakjes met inhoud.
  Leuk dat je in de knutselvoorbereiding zat. Kun je lekker je creativiteit kwijt.
  Een studente van me doet ook mee als leiding bij zo'n VBW....bij haar in het dorp.
  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er leuk uit zo met die confetti er ook bij! En wat een origineel idee om schriftjes met oude spijkerbroeken te bekaften, het zal alleen vast wel een heel karwei zijn geweest, 50 stuks.
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen