zaterdag 6 augustus 2011

Jarig !!

Vandaag vieren wij de verjaardag van onze zoon. Gisteren is hij 8 jaar geworden !!
Groot feest natuurlijk met cadeautjes en taart... Vanmorgen heeft hij de cadeautjes die hij van ons gekregen heeft uitgepakt. Naast de "gewone" cadeau's had ik ook nog iets speciaals voor hem gemaakt. Onlangs is hij bij een oefenwedstrijd van Feyenoord geweest en is daar op de foto gegaan met een aantal spelers. Hiervan heb ik twee schilderijtjes op canvas gemaakt. Hij was er vanmorgen erg verrast door !


Bij ons het traditie dat het andere kind in het gezin ook een cadeautje krijgt. Ook voor Julia had een "gewoon" cadeautje en ik had iets gemaakt..... Een tijd geleden had ik al bij Cards etc. een patroon van een leuke Candy Gift Box besteld. Eigenlijk had ik geen tijd om mee te doen aan de challenge hiervan, maar ik heb er wel iets leuks van gemaakt voor Julia. De foto's zijn niet al te best, maar ja....je krijgt wel een goede indruk.

Fijne dag allemaal !
Groetjes,
Esmeralda.5 opmerkingen:

 1. Hallo Esmeralda, allereerst natuurlijk can harte gefeliciteerd.
  En wat heb je ze allebei leuk verrast. Erg mooi gemaakt.
  Groetjes Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoy esmeralda
  nou daar zal je zoon echt heel blij mee zijn geweest,en trouwens je dochter ook! en die traditie waar je over vertelde dat doen wij ook met de kleinkinderen:-)
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Esmeralda,

  Erg leuk geworden hoor, allebei de cadeautjes! En gefeliciteerd natuurlijk!

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Esmeralda,

  wat en ontzettend leuk giftboxje is het geworden zeg! Wat is dat leuk weggeven. En wat een enige schilderijtjes voor je zoon! Die traditie hebben wij ook jaren gehad....leuk om te lezen dat meer mensen dat doen.

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd!

  Erg leuk geworden hoor.
  Hoop dat jij en hij een leuke dag hebben gehad ;)

  Groeten Sandy

  BeantwoordenVerwijderen