zondag 20 maart 2011

Nog een mannenkaart....

Binnenkort is er nog iemand 25 jaar in dienst.....
Inmiddels is zijn standplaats een stukje bij de mijne vandaan, maar ik wilde hem toch nog graag feliciteren. We hebben in een grijs verleden erg leuk samengewerkt !

Ik heb geen idee waar de papiertjes vandaan komen (ik heb een hele doos vol met allerlei leuke papiertjes), maar het plaatje is een "freebie" welke ik ingekleurd heb met gewone potloden. Waar ik altijd moeite mee heb zijn lintjes; ze zijn onwijs leuk om te gebruiken, maar vaak lukt het me niet om ze recht op de kaart te krijgen....Maar goed, al met al vond ik hem wel weer aardig geslaagd...

Nu is het even klaar met de "mannenkaarten". Ik wil wel weer eens lekker met roze, paars, bloemetjes en freubeltjes aan de slag !!


Groetjes, Esmeralda.


4 opmerkingen:

 1. Hoi Esmeralda, wat een leuke kaart, ik vind mannenkaarten altijd een drama, maar jij weet er goed raad mee. Hij is goedgeslaagd. Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Esmeralda
  wat een leuke mannenkaart en idd mannekaart zijn een drama om temaken maar is bij jou heel goed geslaagd

  groetjes
  Manuuela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je mijn blog volgt!
  En leuke kaart heb je gemaakt!!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Esmeralda,
  Wat leuk dat je mijn blog bent gaan volgen! natuurlijk wilde ik ook even bij jou kijken en ik vind je mannenkaart erg geslaagd, ik ben ook volger van jou geworden om nog meer inspiratie op te kunnen doen!

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen