zaterdag 16 juni 2012

Geslaagd !!!

In deze tijd kennen we allemaal wel iemand die geslaagd is voor zijn of haar middelbare school opleiding.... Leuk !! Ik sta aan het begin van deze fase (mijn dochter gaat volgend jaar naar de middelbare school) en een aantal collega's van mij zijn al aan het einde van deze fase.
Ook de dochter van mijn collega en knutselvriendin Sandy van Frobelsite is geslaagd. Voor haar dus een leuk kaartje gemaakt.

De foto is een beetje scheef genomen, maar hij was echt recht hoor ;-) !!
De kaart is lekker roze geworden met een draakje dat ook gediplomeerd is....

Voor iedereen van wie een dochter of zoon ook geslaagd is: van harte gefeliciteerd ! En voor iedereen die zelf geslaagd: uiteraard ook van harte gefeliciteerd en geniet van de vrije tijd die er - waarschijnlijk voor korte duur - aan zit te komen !

Fijn weekend !

Esmeralda.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Esmeralda,

  wat een vrolijke kart voor een geslaagde! Je schrijft dat je aan het begin staat omdat je dochter naar de middelbare school gaat. Ik vond dat zo snel gaan als ze eenmaal op de middelbare school zitten....voor je weet hebben ze hun diploma en verhuizen ze.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Esmeralda, kom even inspiratie bij je opdoen. Moet ook nog een geslaagd kaart maken. Deze is goed geslaagd zeg. Mijn dochter gaat ook na de zomer voor het eerst naar de middelbare school. Spannend he.
  Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk om al deze geslaagd kaartjes zien voorbij komen ! ik hoop dat ik er ook 3 mag uitdelen. maar hier in Belgie is het nog wel even wachten hoor ! wij weten het pas op 28 juni, het blijft reuzespannend voor iedereen...
  heel leuk kaartje heb je daar
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje is dit.
  liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt gelijk hoor,... in het echt is hij recht en véél mooier.
  Ik moet je natuurlijk hartelijk bedanken voor de kaart. Ze heeft er veel gehad, en dat maakt het slagen nog feestelijker. En de zelf gemaakte kaarten krijgen we graag. Die van mij komt morgen op mijn blog. Groetjes Sandy

  BeantwoordenVerwijderen