zondag 6 mei 2012

Weer eens wat anders.....

Een tijdje geleden vond ik bij het Kruidvat een pakketje om canvasdoeken van 30 x 30 cm. te "versieren". Nou ja....dat kon ik natuurlijk niet laten liggen (eerdere versies die het Kruidvat uitgegeven heeft, heb ik ook al gemaakt). Het is zo leuk om te doen.
Koninginnedag leende zich perfect om de doeken te schilderen.... Heerlijk buiten kunnen zitten en de verf was zo droog !!
Verder in de week de tijd genomen om het af te maken en zie hier het resultaat ! Ik ben er best wel een beetje trots op.............Fijne zondag !!

Groetjes,
Esmeralda.

4 opmerkingen:

 1. Ze zijn zo leuk geworden,ik vind die kleuren ook zo mooi. Ben benieuwd waar ze komen te hangen. En dan kom ik snel kijken. Enne ... ik ga toch nog even naar het Kruidvat hoor. Sorry, maar als iets gewoon leuk is mag het gepikt worden toch?? Fijne zondag.

  Ps ik heb een link naar jou blog gemaakt in mijn berichtje. Heb eigenlijk bijna geen volgers, maar je weet maar nooit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er super mooi uit Esmeralda
  Echt geweldig.
  Heb verder een fijne zondag.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi,
  wat een kunstenares ben jij!! Supermooi zeg!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn leuke pakketten he! Ik heb er hier ook nog eentje liggen (helaas nog steeds niet gemaakt), maar als ik jou doeken zo zie moet ik ze toch ook maar weer eens gauw gaan maken :-) Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen