zaterdag 26 november 2011

HOERA !! 12 jaar

Vandaag is onze dochter jarig: ze wordt 12 jaar ! Groot feest natuurlijk. Ze wilde graag een telefoon voor haar verjaardag (tja...tijden veranderen...). Deze heeft ze ook gekregen. Ik vond alleen het pakketje zo saai dat ik een leuke verpakking wel nodig vond.
Laatst had ik tasjes bij AnMa Creatief besteld en het pakketje van de telefoon paste hier precies in.
Ik ben gewoon maar begonnen, zonder plan.... Eerst ben ik bezig geweest met een leuke digi..., maar kwam tot de conclusie dat ik het tasje leuker vond worden zonder afbeelding. Na een aantal probeersels is dit het uiteindelijke resultaat geworden

Ik ben er echt supertrots op. Julia vond het tasje ook geweldig !!


Vandaag feest....dus zal er weinig geknutseld worden... Van de week weer veel werken dus dan zal er ook geen tijd zijn, maar ik ben snel weer terug met nieuwe projectjes.

Allemaal een fijne dag !
Esmeralda.

4 opmerkingen:

 1. hoi esmeralda
  wat een schattig en mooi tasje en van harte gefeliciteerd met je dochter!
  en laten wij maar blij zijn als bloggers dat we leuke dingen kunnen maken voor onze kinderen/kleinkinderen!
  gr corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuk cadeautasje is dit geworden! Perfect voor een 12-jarige! En natuurlijk ook nog van harte gefeliciteerd met je dochter!
  Groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Esmeralda,

  gefeliciteerd met je grote dochter! Tja, zo gaat dat: een telefoon als je 12 wordt. Heel normaal in deze tijd.... Je hebt het tasje geweldig versierd. Heb je de letters trouwens zelf gemaakt/ Of zijn het stempels??
  Ik vind ze super!
  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen