dinsdag 21 juni 2011

Vaderdag....

Ondanks het feit dat ik het de laatste tijd razenddruk heb met van alles en nog wat (op het werk, thuis, op school), heb ik natuurlijk wel even tijd kunnen maken voor mijn vader. Mijn vader is een man die eigenlijk alles al heeft (welke vader niet) en ook geen wensen meer heeft. Hij lust op z'n tijd wel een glaasje whiskey en dus hoefde ik niet lang na te denken over een kadootje.
Ik heb zelf een "flessenzak" gemaakt (van een oude Ikea-tas). Eigenlijk is dit uit nood gedaan. Ik wilde een zak kopen en die dan zelf versieren, maar ja....als je op zaterdagavond bedenkt dat je nog geen zak hebt, wordt het wat lastig !
De grote "label" heb ik met heel veel plezier zitten maken met papier en toebehoren van wat ik in voorraad had (zoals ik inmiddels heel veel op voorraad heb). Het was een geslaagd kado en de label staat op de schoorsteen te pronken !


Fijne avond allemaal en tot snel ....
Esmeralda.3 opmerkingen:

 1. Hoi Esmeralda,

  wat een leuk idee. Heel mooie label geworden trouwens. Ik moet voor mijn vader nog wat verzinnen, hij komt volgende wek terug van vakantie en was bijna de hele maand juni weg....
  Even wat anders: was je volger bij mij? Ik ben namelijk mijn 'oude' volgers kwijt. Wil je (weer) volger worden op mijn nieuwe blog?
  Klik op mijn foto en ik denk dat je op www.gerjanneke2.blogspot.com komt.....

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Esmeralda, wat een geslaagd "project". Ik vind het een superleuke stempelafdruk en je hebt mooi bij elkaarpassend papier gebruikt.

  Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoy esmeralda
  wat een goed idee en zo heb je het ptobleempje toch heel erg mooi opgelost!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen