zondag 15 mei 2011

Boek kaart


Vandaag viert mijn broertje zijn verjaardag. Hij woont in Arnhem en we hebben dus een aardig reisje voor de boeg vandaag.
Ik heb een aantal keren een boek kaart voorbij zien komen en die vond ik zo leuk, die wilde ik ook graag een keer maken. Dit was een uitgelezen mogelijkheid. Op de blog van Tina stond een werkbeschrijving en donderdagavond ben ik aan de slag gegaan....


Ik vond het wel lastig; een kaart voor een man is al lastig, een boek kaart helemaal, maar ik vond hem aardig gelukt. Het is in ieder geval geweldig om te maken en ik heb er veel plezier aan beleefd !Ik heb de afgelopen weken erg weinig tijd gehad om iets te doen, maar.....ik ben nu zomaar een weekje vrij (zonder verdere verplichtingen) en hoop toch eigenlijk wel dat ik in deze week lekker de tijd kan vinden om nog wat te knutselen !

Fijne zondag !

5 opmerkingen:

 1. Ik vind je boekkaart erg geslaagd hoor! Ik kan me voorstellen dat het voor een man erg moeilijk is, maar ik denk dat je broer er erg blij mee was!

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je reactie op mijn blog en het meedoen aan de blogcandy, leuk! Ik ga ook eens even op jouw blog rondsnuffelen...

  gr. Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Esmeralda, deze is goed geslaagd zeg. Ik vind het echt leuk geworden. Leuk die uil gecombineerd met dat veettje.
  Ik wil er ook nog eens aan beginnen om zo'n boekkaart te maken, maar ontzie het nog een beetje.
  Groetjes Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Esmeralda,

  wat een ontzettend leuke boekkaart heb je gemaakt. Hij is goed gelukt, hoor! Voor een boekenwurm altijd leuk om te krijgen, of eht nu een man is of een vrouw.

  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Esmeralda,

  wauw,deze is goed geslaagd , Ik vind het echt leuk geworden. Leuk die uil gecombineerd met dat veettje.
  groetjes
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen