zaterdag 23 juni 2012

Getrouwd en een kleinkind !!

Hallo allemaal !

Als het goed is verwacht een collega van mij binnenkort zijn eerste kleinkind ! Spannend..... We hebben een aantal jaren echt samen gewerkt. Inmiddels werkt hij op een andere afdeling, maar dat maakt de "band" niet minder...
Ik wil graag een kaartje sturen als het zover, maar ik weet dat ik niet op hele korte termijn een kaart kan maken (gewoon...tijdgebrek). Vandaar dit neutrale kaartje... Ik vond hem wel aardig gelukt !
Ik ben heel benieuwd wanneer het kindje geboren wordt... Afwachten maar !



Dan hadden we ook nog een trouwerij.... Mijn nichtje is getrouwd. Wij waren ook uitgenodigd, maar het was op een door-de-weekse avond, dus was het geen goed plan om met het hele gezin te gaan. Ook mijn vader en moeder waren uitgenodigd en ik ben dus samen met hen op pad geweest. Was gezellig en heel lang geleden dat we samen op een feestje waren !
Omdat mijn nichtje en haar aanstaande man al wat langer bij elkaar zijn hadden zij als cadeau wens een "envelop". Je kent het vast wel. Ik ben niet zo van de envelopjes (net als de meeste van jullie denk ik), dus heb ik maar iets om het geld heen gemaakt..... De label kun je eruit halen en hierachter zit het geld. Ik geloof dat ze het best wel leuk vond.


Fijn weekend !

Groetjes,
Esmeralda.

zaterdag 16 juni 2012

Geslaagd !!!

In deze tijd kennen we allemaal wel iemand die geslaagd is voor zijn of haar middelbare school opleiding.... Leuk !! Ik sta aan het begin van deze fase (mijn dochter gaat volgend jaar naar de middelbare school) en een aantal collega's van mij zijn al aan het einde van deze fase.
Ook de dochter van mijn collega en knutselvriendin Sandy van Frobelsite is geslaagd. Voor haar dus een leuk kaartje gemaakt.

De foto is een beetje scheef genomen, maar hij was echt recht hoor ;-) !!
De kaart is lekker roze geworden met een draakje dat ook gediplomeerd is....

Voor iedereen van wie een dochter of zoon ook geslaagd is: van harte gefeliciteerd ! En voor iedereen die zelf geslaagd: uiteraard ook van harte gefeliciteerd en geniet van de vrije tijd die er - waarschijnlijk voor korte duur - aan zit te komen !

Fijn weekend !

Esmeralda.

vrijdag 1 juni 2012

Beterschap....

Binnenkort moet mijn moeder voor een kleine ingreep naar het ziekenhuis. Altijd vervelend. Vandaar dat ik een leuk kaartje voor haar gemaakt heb. Daar vrolijkt ze vast wat van op !



De lay-out voor deze kaart had ik al eens gebruikt... Ik vond hem wel leuk en zodoende heb ik er nu een andere variant van gemaakt. De bloemen heb ik op de markt gekocht en het appeltje heb ik gekocht bij AnMaCreatief. Het stempeltje heb ik ingekleurd met Derwent potloden.

Fijn weekend !

Groetjes,
Esmeralda.